• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: £0.00

Nieuws

Actueel oktober 2022

Het complete tuinplanten aanbod is zo goed als weer beschikbaar! Na het reeds lopende bloembollen seizoen is het binnenkort weer tijd om bos en haag plantsoen en vervolgens (fruit)bomen en solitairen te gaan planten. Vanaf de 3e week oktober wordt er gestart met het rooien van Fagus, Carpinus, Ligustrum e.d. waarna in begin november met het rooien van (fruit)bomen en solitairen met kluit kan worden gestart. Zo kunt u uw tuinontwerp zo volledig mogelijk en tegen de meest gunstigste prijzen uitvoeren, in het najaar is het aanbod het breedst.

Zoals u van ons gewend bent leveren wij het complete assortiment van haagplanten, (sier)heesters, bomen, vaste planten en ook alle andere denkbare solitaire planten, wat u ook zoekt. Wij kunnen telkens vrijblijvend een offerte maken voor uw vraag. Ook kunt u steeds bij ons terecht voor advies en vragen omtrent uw project!

Voor oktober geldt dan ook vooral ons aanbod in diversiteit van planten, wij zien uw aanvragen en bestellingen met belangstelling tegemoet!

Verlimex. Uw meedenkende partner in tuinplanten.

Scroll to top