• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: £0.00

Nieuws

Actueel: zomer 2024

Gedurende deze zomer, blijven wij bij Verlimex druk op allerlei fronten!

En, eindelijk ook zomerse temperaturen deze week, een periode van veel regen onderbroken. Doorlopend geopend zonder vakantiesluiting, werken wij steeds verder aan verbetering van onze dienstverlening aan u, en de toekomst van ons bedrijf.

Zoals ook de afgelopen jaren, voorzien wij u ook gedurende de zomerperiode van tuinplanten in pot/potkweek, hierdoor kunt u blijven aanplanten. Naast vaste planten, waterplanten en heesters, bieden wij ook laan-vormbomen, rozen, haagplanten en solitairplanten aan in pot. Informeer naar ons aanbod en/of stuur ons uw plantenlijst voor een offerte op maat.

Misschien heeft u het al gezien, onze loods wordt momenteel verbouwd en uitgebreid.

De oude schuur waarin o.a. kantoor en kantine ondergebracht waren, is al gesloopt en maakt plaats voor een nieuwe ruimte voor kantoor/kantine/werkplaats en 2 laaddocks. De bestaande loods wordt in dezelfde lijn doorgetrokken voor een mooie frisse uitstraling. Met deze metamorfose beogen wij veel efficiëntie tussen kantoor en loods/logistiek, en betere omstandigheden bij het laden en lossen van vrachtwagens.

Op deze pagina kunt u onze nieuwsbrieven lezen, die wij regelmatig versturen. Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Stuur ons even een mailtje via ons contactformulier

Verlimex. Uw meedenkende partner in tuinplanten.

Scroll to top