• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: £0.00

Nieuws

Actueel: februari 2024

Het leek wel voorjaar afgelopen weekend, maar toch is het nog maar net februari, met het Brabantse carnaval en de Crocusvakantie in aantocht.

In onze regio zijn hierdoor veel bedrijven gesloten vanaf vrijdag de 8e t/m dinsdag de 12e. Ons streven is om onze klanten hier zo min mogelijk hinder van de laten ondervinden. Als u a.s. maandag/dinsdag uw bestelling plaatst gaan wij onze best doen om woensdag en donderdag nog de planten binnen te krijgen, en vervolgens leveren op de normale leverdagen. Wat vanaf woensdag besteld wordt, kan enkele dagen later geleverd worden dan normaal. Wij zullen u een zo goed mogelijke schatting doorgeven.

Besteltips voor het voorjaar:

Wanneer u dit voorjaar projecten gepland heeft staan waarin bomen en/of solitairen uit volle grond zijn voorzien bestelt u dan tijdig zodat wij alles op tijd kunnen laten rooien, nog voordat de planten in blad schieten. Zodoende kunt u het plantseizoen zo goed mogelijk benutten en verantwoord aanplanten.

Het aanbod van planten is momenteel nog groot, alle projecten die nu besteld worden, hebben de beste kans van slagen in compleetheid, kwaliteit en prijs. Houd u hier rekening mee, om teleurstellingen te voorkomen.

Op deze pagina kunt u onze nieuwsbrieven lezen, die wij regelmatig versturen. Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Stuur ons even een mailtje via ons contactformulier!

Verlimex. Uw meedenkende partner in tuinplanten.

Scroll to top