Onze klanten

Of het nu gaat om hoveniers, tuinarchitecten / ontwerpers, exporteurs of retailers; ze doen allemaal graag een beroep op de service van Verlimex. Alle tuinplanten in optimale prijs/kwaliteit verhouding geleverd door één bedrijf. Dat is handig!

Verlimex biedt u het hele jaar door een compleet sortiment boomkwekerijproducten. Wij kopen alles direct in geselecteerd op kwaliteit en prijs. Er wordt nauw samengewerkt met een breed netwerk van vaste leveranciers uit binnen en buitenland zodat we een compleet sortiment kunnen garanderen.

Verlimex ontzorgt ! Wij voeren uw aanvragen in en bieden u de juiste partijen planten aan tegen de beste prijzen. Indien een gevraagde soort of maat tijdelijk niet beschikbaar blijkt dan geven wij direct de beste alternatieven aan.  Bestellingen worden altijd binnen één week uitgeleverd. Wie wil, komt de bestellingen zelf afhalen. Geen tijd? Dan bezorgt Verlimex direct aan huis. Dagelijks rijden wij met eigen vervoer vaste regio’s in Nederland en België om klanten te beleveren en bij leveranciers te laden. Wanneer wij een volgende keer komen leveren wordt ( indien mogelijk ) het fust v.d vorige levering door ons retour geladen.

Bent u geïnteresseerd? Mail of fax dan vrijblijvend een prijsaanvraag door . Een offerte volgt zo snel mogelijk. Of neem contact met ons op.

Telefoon: 076-5978450
Fax: 076-5972423
E-mail: info@verlimex.nl